خانه › تالار گفتگو › آلزایمری › پیشگیری › عوامل کاهش خطر ابتلا به آلزایمر
- این موضوع 0 پاسخ، 1 کاربر را دارد و آخرین بار در 2 سال، 3 ماه پیش بدست
حمید رضا زارعی بهروزرسانی شده است.
-
نویسندهنوشتهها
-
آبان ۱۶, ۱۳۹۷ در ۹:۴۴ قبل از ظهر #7121
حمید رضا زارعی
مدیرکلواملی قابل تغییر هستند که ممکن است به جلوگیری از آلزایمر کمک کند برای کاهش خطر ابتلا به آلزایمر:
کاهش خطر ابتلا به آلزایمر
ورزش منظم انجام دهید.
حفظ سلامت سیستم قلبی عروقی
مدیریت بیماری های قلبی عروقی، دیابت، چاقی، سیگار کشیدن و فشار خون بالا.
رژیم غذایی متنوع و سالمی را دنبال کنید
شرکت در آموزش مادام العمر و آموزش شناختی
برخی مطالعات نشان می دهد که از تصور و دید عموم و ممکن است خطر آلزایمر را کاهش دهد.
برای جلوگیری و یا تاخیر طبیعی در بیماری آلزایمر چه کنیم؟
چه بخوریم و چطور از طب سنتی کمک بگیریم؟
در این بخش از سلامت نمناک 10 راه مفید برای جلوگیری یا به تاخیر انداختن بیماری آلزایمر وجود دارد.
1. روغن نارگیل: خوردن 1 تا 2 قاشق چای خوری روغن نارگیل، سرد و فشرده دو بار در روز به طور منظم همچنین، روغن نارگیل را در محصولات پخته شده خود، سالاد و کوکی ها استفاده کنید.
2. ویتامین B12: خوردن غذاهایی با ویتامین B12 بالا مانند گوشت، ماهی، مرغ، تخم مرغ، شیر، پنیر، لوبیا خشک شده، آووکادو، غلات غنی شده و شیر سویا.
3. دارچین: دارچین را در چای، نان تست، غلات، بلغور جو دوسر، محصولات پخته شده، سالاد میوه و کوکی ها استفاده کنید. همچنین می توانید دارچین را به صورت مکمل مصرف کنید. همیشه برای یک دوز مناسب با پزشک مشورت کنید.
توجه داشته باشید: دارچین را بیش از حد مصرف نکنید، زیرا ممکن است برای کبد تولید سم کند.
4. بادام: خوردن 1 اونس یا یک مقداری از بادام خشک روزانه برای جلوگیری از AD ؛ یکی دیگر از گزینه ها این است که هر روز 8 تا 10بادام خرد شده و پوست کنده را ناشتا میل کنید.
5.زردچوبه: هر روز یک لیوان شیر زردچوبه، به عنوان شیر طلایی شناخته می شود ؛ برای تهیه این شیر، فقط یک و نیم قاشق چایخوری پودر زردچوبه را در یک فنجان شیر بجوشانید آن را با عسل خام بخورید و بنوشید. همچنین در غذاهای خود زردچوبه را استفاده کنید.
توجه:زردچوبه ممکن است برای افراد مبتلا به سنگ های صفراوی و انسداد مجاری صفراوی مناسب نباشد.
6. اسیدهای چرب امگا 3؛ با خوردن ماهی های چرب، گردو، دانه های کتان، لوبیا، روغن زیتون و پوره کدو، ومواد غذایی حاوی اسیدهای چرب امگا 3 را در رژیم غذایی خود دریافت کنید.مصرف مکمل های اسید چرب امگا 3، حاوی حداقل 600 میلی گرم DHA، روزانه که برای تعیین دوز مناسب، با پزشک خود مشورت کنید.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.