چگونه آلزایمر را درمان کنیم

آلزایمر در طب سنتی

بیماری آلزایمر یک اختلال عصبی پیشرونده است که باعث کوچک شدن و مرگ سلول‌های مغزی می‌شود. این عامل زوال عقل با کاهش مداوم مهارت‌های تفکر، رفتاری و اجتماعی بیمار بر توانایی وی برای عملکرد مستقل تأثیر می‌گذارد. طبق آمار از حدود ۵۰ میلیون نفر در سراسر جهان با مشکلات زوال عقل، بین ۶۰ تا ۷۰ درصد از آن‌ها مبتلا به بیماری آلزایمر هستند.

 
 

علائم اولیه بیماری شامل از دست دادن حافظه، فراموش کردن رویدادها یا مکالمات اخیر است. در ابتدا، فرد مبتلا به آلزایمر ممکن است از مشکل به خاطر سپردن چیزها و سازماندهی افکار آگاه باشد. در مرحله بعد معمولا یکی از اعضای خانواده یا دوست متوجه تشدید علائم می‌شود. با پیشرفت بیماری، فرد مبتلا به آلزایمر دچار اختلال شدید حافظه می‌شود و توانایی انجام کارهای روزمره را از دست می‌دهد.

علل دقیق بیماری آلزایمر به طور کامل شناخته نشده است. اما در سطح ابتدایی، پروتئین‌های مغز عملکرد طبیعی خود را از دست می‌دهند که باعث اختلال در کار سلول‌های مغزی (سلول‌های عصبی) و ایجاد یک سری رویدادهای سمی می‌شود. نورون‌ها آسیب می‌بینند، ارتباطات خود را با یکدیگر از دست می‌دهند و در نهایت می‌میرند.

دانشمندان معتقدند که علت بیماری آلزایمر ناشی از ترکیبی از عوامل ژنتیکی، شیوه زندگی و عوامل محیطی است که به مرور زمان بر مغز تأثیر می‌گذارند.

هیچ درمان قطعی آلزایمر در طب سنتی یا تغییر روند بیماری در مغز وجود ندارد. البته مصرف داروها ممکن است به طور موقت پیشرفت علائم را بهبود بخشیده یا آهسته کند. این درمان‌ها گاهی اوقات می‌تواند به افراد مبتلا به آلزایمر کمک کنند تا عملکرد خود را به حداکثر برسانند و برای مدتی استقلال خود را حفظ کنند.

برای جلوگیری از آلزایمر چه بخوریم؟ توصیه‌های غذایی درمان آلزایمر

۱. فوید انواع توت برای الزایمر

۲. تاثیر قهوه (کافئین) بر کاهش اثر الزایمر

۳. سبزیجات دارای برگ سبز

۴. آجیل‌های مفید برای آلزایمر

۵. برخی از انواع کاکائو یا شکلات

۶. ماهی

۷. اثر دارچین بر آلزایمر

۸. اثر زردچوبه بر آلزایمر

۹. رژیم غذایی مدیترانه ای

دریافت آنلاین رژیم غذایی

https://www.paziresh24.com/blog/24732/%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%B1/